Stoppen met roken

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Je kan niet succesvol stoppen met roken door het gebruik van Nicotine pleisters of nicotine kauwgom. Nicotine plakkers en kauwgom bestaan meer dan dertig jaar. Wanneer ze werkelijk zouden werken, zouden er toch geen rokers meer zijn, of niet soms? Dit feit alleen zou je moeten duidelijk maken dat nicotinepleisters en stoppen-met roken-tips-kauwgom niet het antwoord zijn om blijvend te stoppen met roken. Waarschijnlijk heb je dit zelf reeds aan den lijve ondervonden ;-( !

 

One Response to Stoppen met roken

  1. Rebel schreef:

    Ik heb vanaf 1 februari 2010 het dr. frank dieet gelvgod. Ik was 9 kilo afgevallen. Toch nu ik steeds blijf proberen dezelfde recepten te gebruiken val ik niet meer af terwijl ik nog een aantal kilo’s kwijt moet. Misschien is jullie ondersteuning een aanrader. Ik heb diabetes nr. 2 maar sinds mijn dieet slik ik geen tabletten meer voor de suikerziekte en bij controle’s is alles goed. Graag een reactie.groet Maryan

Geef een reactie