Afvallen is eenvoudiger dan je denkt

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt. In sommige gevallen hoef je hier niet al te grote inspanningen te doen. Hieronder enkele tips van een diëtist.

  • 9b833188ad383d151d4e4cc2f3f01413YWZ2YWxsZW4uanBnJe kan nog genieten van Fastfood maar maak hierin een slimme keuze. Uiteraard kan je niet dagelijks fastfood eten, maar één keer per week moet kunnen. Bij Fastfood kan je ook een gezonde keuzes maken. Je kan kiezen voor een overheerlijk pizza met veel groeten in plaats van vlees.Ook een belegd broodje kan met veel groenten maar hier kies je dan best een volkoren of bruin broodje.
  • Drink niet meer dan 1 blikje light frisdrank per dag Frisdrank tref je overal aan, of het nu in de automaat, winkel of thuis is. Dieetfrisdranken mag dan een goede oplossing lijken, maar water, thee of ongezoet vruchtensap hebben een beter effect. Voor de rest van de dag heel véél water drinken.
  • Voor uw Ontbijt kies je best voor ontbijtgranen die heel wat vezels bevatten. Een Kom Cornflakes kan onschuldig lijken bij een ontbijt, maar bevatten heel wat suikers en vaak ook een echte caloriebom. Vezelarme ontbijtgranen (Cornflakes) zullen sneller verteren waardoor je ook sneller weer trek/honger krijgt.
  • Dagelijks Groenten en Fruit. Als je aan het eind van de dag nog geen groeten of fruit hebt gegeten, maak dan een maaltijd klaar die rijk is aan groenten en fruit.
  • Drink alleen in het weekend alcohol. Een glaasje wijn of bier mag dan wel lekker zijn, maar deze bevatten veel calorieën. Tracht het verbruik van alcohol te beperken tot vrijdag- of zaterdagavond, maar in beperkte mate. Tussendoor kan je ook water drinken.
  • Na je maaltijd neem je best een drankje zoals Thee of Koffie in plaats van een dessert. Een dessert rijk aan Fruit kan dan wel.

 

One Response to Afvallen is eenvoudiger dan je denkt

  1. Sanchez schreef:

    1974debby zegt:Hai ik heb net je filmpje beekekn en ik vind het echt een goed verhaal! Ik heb een afvalmethode die daar perfect op aan sluit, zonder dieet, zonder pillen, zonder uithongeren. Ik wil hier graag met je over praten. mijn email Hoop je snel te spreken!!!

Geef een reactie