Afvallen? Flinndal ondersteund

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

finndalFlinndal Vezel Complex
Vezels zijn gezond. Bij een inname vanaf 6 gram heeft het namelijk een positieve werking op de stoelgang. Meer vezels zijn natuurlijk beter. Maar niet iedereen lukt het om voldoende vezels te eten bijvoorbeeld tijdens het volgen van een dieet. Met een maximale dosering van 1,6 gram kunt u Flinndal Vezel Complex gebruiken als extra aanvulling op de vezelinname.

Flinndal multi
Tijdens een dieet eet u minder of kleinere porties. Dat kan er voor zorgen dat u minder vitaminen en mineralen via de voeding binnenkrijgt. Flinndal Multi biedt de juiste aanvulling en helpt u gezond en fit te blijven. Het bevat namelijk 100% van de ADH van alle 13 vitaminen en 9 mineralen, waaronder vitamine B voor extra energie!

Klik hier en ontvang het Flinndal pakket voor1 maand…

One Response to Afvallen? Flinndal ondersteund

  1. Mohd schreef:

    Als (ex!) afvaller: bdkenat Ik heb rijstwafels nooit lekker gevonden (en vis overigens ook niet), maar ik ga het wel proberen!Je zegt over een aantal dingen dat je ze kan snacken zoveel als je wilt’ (paprika, bleekselderij), maar is dat wel verstandig? Is het niet de bedoeling dat je van het snacken afkomt, in plaats van de ongezonde dingen vervangen met gezonde?

Geef een reactie